AOS van Team 7

Het TEAM 7 slaapsysteem aos is uit natuurlijke, hergroeibare grondstoffen vervaardigd. Hout, natuurlijke latex, katoen, zuivere scheerwol en TENCEL®/maïs verzekeren een gezonde slaapomgeving. In combinatie met onze metaalvrije bedden en onze slaapaccessoires uit klimaatregulerende materialen wordt de ideale basis voor een weldadige slaap gelegd.

Verenelement
Rimellen uit elastisch essenhout, zevenmaal gelagerd op banden van natuurlijk latex in twee niveaus, vormen het veringselement. Deze ingenieuze constructie biedt een zeer precieze ondersteuning van het lichaam in elke slaappositie. Door de gerilde oppervlakken van de lamellen, de 'Rimellen', en de intelligente constructie van het volledige veringselement wordt de grootst mogelijke ventilatie van het slaapsysteem bereikt. Door eenvoudig Rimellen te verwijderen of te verdubbelen in het onderste niveau wordt het ligvlak naar behoefte zachter of harder gemaakt, zodat de veren perfect de persoonlijke behoeften volgen.

Matras
De puntelastische matras van 100% natuurlijke latex biedt een perfect ligcomfort en is in twee hardheidsgraden beschikbaar. De afneembare overtrek uit katoen laat zich met een rits aan het veringselement bevestigen en verhindert zo het verschuiven van de matras.

Hoes
De hoes verbindt de matras en het veringselement tot een compact geheel. De afneembare bovenkant uit katoen, gewatteerd met zuivere scheerwol of TENCEL®/maïs, biedt natuurlijk slaapgenoegen. Een speciaal weefsel onderaan garandeert een optimale luchtcirculatie in het gehele slaapsysteem.Inlegkader
Het inlegkader vormt een stabiele basis voor het slaapsysteem. Het is naar keuze beschikbaar in den en alpenden. Dat laatste staat bekend om zijn positieve invloed op een gezonde en weldadige slaap.