Greensleep matrassen - natuurlatex

Greensleep

Bij het Greensleep systeem levert de matras de belangrijkste bijdrage tot uw slaapcomfort. Dikte van de matrassen variëren van 10 tot 23cm, in drie densiteiten (hard, medium, soft). Het systeem bestaat uit natuurlijke materialen.

Hevea natuurschuimkern 15 cm:
Volledig vervaardigd in het land van winning van de Heveamelk, bestaande uit uitsluitend 98 % natuurlijke Heveamelk. De kern is met een afneembare bio-katoenen hoes bekleed die u op 30° kan wassen.

In SOFT, MEDIUM, FIRM en EXTRA FIRM uitvoering verkrijgbaar.

We gebruiken deze vaak in combinatie met de Biosom lattenbodem: een extra stevige lattenbodem met zachtere schouderzone en vastere heupzone met extra heupregelaars

Hevea natuurschuimkern 20 cm:
Met drie lagen latex: 5cm +10cm +5cm, volledig vervaardigd in het land van winning van de Heveamelk, bestaande uit uitsluitend 98 % natuurlijke Heveamelk.

Kernen: 5 cm + 10 cm + 5 cm alle lagen indeelbaar in soft, medium, firm en extra firm. Hoes mogelijk in wol/wildzijdevlas of katoen

Mogelijk te gebruiken met praktisch elke lattenbodem.

Hevea natuurschuimkern 20 cm met zones:
Tussenlaag 10 cm in 3 delen apart verpakt in tricothoes met rits, volledig vervaardigd in het land van winning van de Heveamelk, bestaande uit uitsluitend 98 % natuurlijke Heveamelk.

Kernen5cm + 10cm (in drie zones) + 5cm

Alle lagen indeelbaar in soft, medium, firm en extra firm.

Mogelijk te gebruiken met praktisch elke lattenbodem.