Hüsler Nest

U verslaapt één derde van uw leven

En dat is goed. De 220.000 uur, die de mens gemiddeld in zijn leven slaapt, die heeft hij nodig, om tijdens de nacht zijn batterijen op te laden om te genieten van een gelukkige en actieve dag.

Een goed bed komt overeen met de werkelijke rol van een energiecentrale. Hoe beter het ontwerp en de bouw, hoe beter de werking.

Met andere woorden: hoe beter het bed, met betrekking tot orthopedie, de hygiëne en het materiaal, hoe meer energie je hebt voor de dag.

 Helaas kennen veel mensen zichzelf dit belangrijk feit niet toe. Veel te makkelijk koopt men een bed en matras zonder zich vragen te stellen naar de reële behoeften van uw lichaam.  Zo zal men al snel klagen over de slechte nachtrust en zich beginnen af te vragen waar deze slaapstoornissen of rugpijn vandaan komen.

De investering in een gezond bed is daarom zinvol. Gebaseerd op de vele andere aankopen die we maken in ons leven, brengt een weloverwogen aankoop van een bed ons een onvergelijkbaar hoge tegenwaarde. Gezondheid, levensvreugde en een verhoogd prestatievermogen zijn de beloning voor deze aankoop.