Kinnarps bureaustoelen

Kinnarps bureaustoelen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen (ISO 9001, BS 5750) en worden ook Kinnarps werkplaatsomwille van hun design (BS 7179) en milieuvriendelijke productieproces (Environmental prize from the Swedish Furniture Association, 1994) geprezen.

De zitting en rugleuning van deze Kinnarps kantoorstoelen kantelen onafhankelijk van elkaar naar voor en achter - "Free Float". Ze volgen hierdoor perfect uw lichaamsbewegingen, van een actieve houding vooraan naar een ontspannen houding achteraan tegen de leuning. De verandering van werkhouding gebeurt daardoor opmerkelijk gemakkelijk.


 

Kinnarps serie 6000

De Kinnarps 6000 een echte favoriet op de werkplekken van Europa. Meer dan twee miljoen stoelen hebbenKinnarps 6244 en 6234 hun weg naar tevreden klanten gevonden. Eén van de redenen voor dit succes is de combinatie van tijdloos ontwerp, een goede ergonomie, veel instelmogelijkheden en een grote keuze in persoonlijke aanpassing wat betreft afmetingen en ontwerp.

De Kinnarps 6000 heeft een FreeFloat-mechanisme met ergonomisch correcte bewegingsvrijheid. Er zijn vier totaal verschillende rugleuningen, twee zittingen en twee soorten armleuningen waaruit u kunt kiezen. De meeste combinaties zijn ook leverbaar met hoofdsteunen.

Type Kinnarps 6110 Free Float
De basisstoel van Kinnarps. Een interessante all-round stoel voor uiteenlopende administratieve taken.

Type Kinnarps 6120 Free Float
Dezelfde stoel als 6110 maar voorzien van een grotere rugleuning.

Type Kinnarps 6230 Free Float
De zeer comfortabele bureaustoel, voorzien van een hogere rugleuning en een zachtere vulling van zitting en rug, afwerking met decornaad.

Type Kinnarps 6240 Free Float
Het neusje van de zalm met een extra hoge rugleuning, een zachtere vulling van zitting en rug en afwerking met een decornaad.

 

Kinnarps serie 9000

ComfortControl

Een geavanceerde en ergonomisch correcte bureaustoelKinnarps 9000 met het vooruitstrevende technische hoogstandje van Kinnarps, de Kinnarps ComfortControl™ .

De Kinnarps 9000 kan worden gecombineerd met drie verschillende zittingen en rugleuningen voor mensen met verschillende smaken en vereisten.

De stoel is ook leverbaar met extra opties Sport of Advance, zodat het comfort van de stoel naar een hoger niveau wordt getild. De productlijn 9000 omvat ook bezoekers- en conferentiestoelen.

 

Kinnarps ePlus

De beste manier om ergonomisch correctKinnarps ePlus 6784 te zitten is ervoor te zorgen dat het lichaam in beweging blijft. Vindt u dat raar klinken? Dat is het niet. Plus[6] met het FreeFloat-mechanisme stimuleert beweging – de zitting en rugleuning bewegen onafhankelijk van elkaar wanneer u maar wilt. Ongeacht of u in concentratie naar voren wilt leunen of ontspannend naar achteren leunt. Voeg verstelbare functies voor de zitdiepte, zithoogte en rugleuninghoogte toe en het wordt een ergonomische topper.De ePlus collectie heeft ook een zeer mooi design.