Ledikant

Team 7 SlaapkamerNatuurlijk metaalvrij

Vanzelfsprekend zijn alle bedden verbindingen van TEAM 7 metaalvrij! Puur, massief hout, uitsluitend veredeld met kruidenolie zorgt voor een gezond ruimteklimaat en maakt duurzaam gezond slaapcomfort mogelijk. De solide TEAM 7 houten bedverbindingen getuigen van de hoogste handwerkkwaliteit, zorgen voor stabiliteit en zijn uiterst handig bij verhuizingen.
 
Een grote selectie van verschillende modellen met verschillende hoofdeinden in massief hout of leder bieden het juiste voor elke smaak. Diverse breedtes, lengtes en houtsoorten spreken hierbij vanzelf. Kies bovendien - afhankelijk van het model - uit maximaal drie verschillende bedhoogtes: futonhoogte (31,5 cm), normale hoogte (39,5 cm) en comforthoogte (47,5 cm).

 

Riletto bedTeam 7 Riletto

Inspringende glijders verschaffen het bed riletto zijn zwevende uitstraling. Hoofdeinde en bedzijden zijn optioneel in stijlvol massief hout of in leder verkrijgbaar.
 
De „zwevende“ bedconsoles zijn uitgerust met een praktische lade. Een charmant handwerkdetail is de afgeronde verbinding tussen console en hoofdeinde.
 
Hoogwaardige houtconstructies symboliseren de hoge kwaliteit van het met de red dot design award onderscheiden bed. Traditionele houten steekverbindingen maken het bed riletto bijzonder sterk en geschikt voor verhuizingen.
 

Nox bedTeam 7 Nox

Karakteristiek voor het bed nox zijn de 3,9 cm dikke, tegengesteld afgeronde bedzijden van massief hout. De zichtbare houten verbindingen van de bedzijden verenigen zich op de hoeken tot een elegante S-lijn. Inspringende pootelementen geven het bed nox zijn zwevende uitstraling. De op geraffineerde wijze handgemaakte, metaalvrije bedverbindingen zijn uiterst sterk en geschikt voor verhuizingen.
 
Het hoofdeinde nox is in twee varianten – in massief hout of bekleed met lederverkrijgbaar. Het hoofdeinde zet de elegante lijn van de bedzijden voort. Het lederen hoofdeinde nox dient al naargelang de behoefte als neksteun of als armleuning: ontspannen lezen of rechtop zitten zijn beide mogelijk.

 

Relief Valore bedTeam 7 Valore

Natuurlijk temperamentvol
Het valore bed met het hoofdeinde relief van massief hout doet optisch gezien denken aan een Griekse zuil. Door de dwars op de houtnerf lopende frezing heeft het houten hoofdeinde relief een uitgesproken temperamentvolle uitstraling. Driedimensionaal en bijzonder levendig laat massief hout zich hierbij van zijn mooiste kant zien. Het charismatische karakter van het waardevolle hout komt bij het hoofdeinde relief uitermate goed tot zijn recht.
 

 

Lunetto bedTeam 7 Lunetto

Fijnzinnig uiterlijk tegen een slanke prijs.
Het bed lunetto is optisch overtuigend en aantrekkelijk geprijsd. De sierlijke materiaaldikte geeft het bed lunetto een bijzonder lichte uitstraling. Fraaie, traditionele houtverbindingen garanderen stabiliteit en metaalvrijheid. Het lunetto bed wordt met houten, recht houten of met leren hoofdeinde aangeboden

 

 

Sesam bedTeam 7 Sesam

Natuurlijk gezond slaapcomfort.
Traditionele metaalvrije houtverbindingen onderscheiden het bed sesam. Puur massief hout, uitsluitend met kruidenolie veredeld, zorgt voor duurzaam gezond slaapcomfort. Voor het sesam bed zijn drie verschillende hoofdeinden leverbaar: horizontale spijlen, verticale spijlen of met houten paneel.