Over Nirwana

“Nirwana” is Sanskriet (oude Indische taal) voor “niet waaien”, rust, kalmte.

De naam Nirwana weerspiegelt onze klantbenadering: u in een rustige sfeer, zonder commerciële “windmakerij”, op een onafhankelijke en neutrale wijze bijstaan en adviseren bij de aankoop van producten en oplossingen voor uw wel-zijn, met bijzondere aandacht voor uw rug.


Wel-zijn door deskundig advies

Nirwana is een raakvlak tussen ergonomie en ecologie, een totaalconcept voor gezond liggen, zitten en wonen, op basis van natuurlijk, niet -toxisch en niet vervuilend materiaal, maar toch mooi.

Sinds 1988 selecteert Nirwana, mens- en milieubewust, producten en oplossingen op het vlak van:

LIGGEN: slaapsystemen, matrassen, bedlinnen en meubilair.

Onze slaapafdeling op de 2de verdieping is uitgerust met natuurlatex matrassen en lattenbodems, en ook met pocketveren systemen die beide individueel aanpasbaar zijnOns bedlinnen bestaat uit natuurlijke materialen en het slaapkamer meubilair is een ecologisch  hoogstandje, en bijzonder mooi.

Merken: Flowsleeping, Greensleep, Carpe Diem, Stjärn, Yuno, Texeler, Traumina, Kneer, Team 7, Libeco, Wolkenweich, Pronatura

 

ZITTEN: relaxzetels en zitbanken, stoelen en zithulpen voor thuis en op kantoor.

Onze 1ste verdieping laat u kiezen tussen meer dan 10 merken van zetelcomfort. De modellen gaan van klassiek tot meer design gericht, eventueel met natuurlijk gelooid leer of op maat gemaakt, mogelijk elektrisch aangestuurd, maar steeds zijn het staaltjes van ergonomisch wel-zijn

Merken: Stressless,Varier, Fitform, Strässle, Contura, Wolkenweich, Tommy M, Berg, Ergo- gravity, Kinnarps, Häg, RH, Höganas, Salli, Gitsit, Moizi.WONEN: volhouten meubels, met kruidenolie veredeld; natuur en design verenigd.

Ons gelijkvloers is één grote Team 7 studio voor Natuurlijk Wonen: natuurlijk geolied, volhouten, stijlvol meubilair uit Europees loofboomhout (els, beuk, eik, esdoorn, kers en notelaar).

Merken: Team 7, Varier, Tommy M, Wolkenweich, Chairbert, Moll.


Als geen ander beschikt Nirwana over de producten, de mensen, de infrastructuur en de bereidheid om u en uw rug te verwennen en uw  wel-zijn te bevorderen. U krijgt onafhankelijk en professioneel advies, in een rustige sfeer (2.000 m2 oppervlakte met 400m2 indoor parking), met een efficiënte dienst na verkoop.

Het Nirwana team heet u van harte welkom.