Royal Dream - Riviera

Nirwana primeur op de Belgische markt.

Nirwana droomde er al een tijdje van om de overgang van onze traditionele natuurlatex slaapsystemen (Greensleep, Flowsleeping, ProNatura) naar de wat meer prijzige boxspring/pocketveren systemen (Carpe Diem, Yuno) te overbruggen. Met ROYAL DREAM is deze droom werkelijkheid geworden.

ROYAL DREAM heeft zijn naam niet gestolen. We geven u de belangrijkste kenmerken weer, maar best is dat u langs komt.

De consument heeft de keuze tussen een 100% natuurlatex matras of een pocketspring versie, telkens in drie hardheden, twee diktematen en met zeven zones. De natuurlatexmatras wordt gelegd op een persoonlijk instelbare bodem (regelbare schouderruimte, lendensteun en kniesteun); de pocketveer uitvoering wordt geplaatst op een boxspring bodem met schouderzone. Zowel de natuurlatex als de pocketveer uitvoering zijn aan onder- en bovenkant van de matraskern afgedekt met een 2.5cm of 4.5cm Cencillo natuurlatex oppervlakte profiel. Dit profiel verhoogt het comfort, drukverdeling en verluchting.

De hoezen bestaan uit een elastische dubbeldoek, doorstikt met wasbare scheerwol (hoes is wasbaar aan 40°), afneembaar boven en onder (twee ritsluitingen), en voorzien van handgrepen. Voor extra comfort met de pocketveer matras worden toppers of dekmatrassen met natuurlatex (4.5cm) aangeboden, alhoewel deze strikt genomen niet noodzakelijk zijn.

De systemen kunnen in een klassiek bedkader geplaatst of eveneens gestoffeerd afgeleverd worden (inclusief afneembare, wasbare stof en afwasbaar kunstleder). Verschillende hoofdborden zijn beschikbaar.

Garantie op veerbreuk voor de pocketveer systemen bedraagt 25 jaar. Voor een 180x200cm slaapsysteem varieert de prijs van € 2.999 tot ongeveer € 5.000 voor een volledig gestoffeerd bed, natuurlatex of pocketveer versie. De aanvangsprijs van een 90x200cm matras bedraagt € 1.145.