Zetels Stressless

Nirwana heeft alle zetels van Stressless in haar toonzaal. Hieronder een paar voorbeelden van de meeste populaire modellen van Stressless:
 

Pure magie!

Laat uw lichaam wegzinken in de zetel. Stressless MagicRek u uit. Sluit uw ogen. Droom weg. Dat bedoelen we met ‘pure magie’! De geschiedenis van Stressless® begint in 1971. Sindsdien willen wij maar één ding: de beste zetels en zitbanken ter wereld steeds beter maken. Met de Stressless® Magic, onze meest comfortabele zetel tot nu toe, geven wij comfort een nieuwe dimensie. De buitengewoon zachte kussens omhullen uw hele lichaam en laten u voelen wat echt comfort is. Pure magie!Zelfde design in verschillende afmetingen

 Wij vinden het zeer belangrijk dat u maximaal van uw nieuwe Stressless® Stressless Tampa - Reno - Vegasfauteuil kunt genieten. Dus hebben wij deze uitgevoerd in verschillende afmetingen zodat het aanvoelt alsof deze speciaal op maat werd gemaakt. U zult bijna geen verschil voelen, maar uw lichaam zal het dadelijk waarderen.

U kan de fauteuil 360° draaien, en zowel de fauteuil als de aparte poef zijn voorzien van onze gepatenteerde glijfunctie die zelfs de kleinste bewegingen van uw lichaam volgt en u zo de perfecte ondersteuning en comfort biedt. Dit model is tevens uitgerust met een verstelbare hoofdsteun.

 

Ongeëvenaard comfort, nieuw design

Met zijn karakteristieke en innovatieve design voegt de Stressless®Stressless Voyager Voyager een nieuwe, fascinerende dimensie toe aan de Stressless® collectie. Door de opvallende vorm van de rugleuning ziet hij er kleiner uit dan hij in feite is.

Het comfort is – uiteraardweergaloos. De unieke, zachte kussens voelen weelderig en behaaglijk aan, zodat u zich heerlijk kunt ontspannen terwijl ze uw lichaam omhullen en ondersteunen. Onze tip: komen testen. U zult er geen spijt van krijgen.

Stressless Vision, Dream, Spirit

Stressless Chelsea, Mayfair, KensingtonStressless Sunrise: small, medium en large