Over ons

“Nirwana” is Sanskriet (oude Indische taal) voor “niet waaien”, rust, kalmte.

Zo benaderen we onze klanten: in een rustige sfeer, zonder commerciële “windmakerij”, met onafhankelijk en neutraal advies en een efficiënte dienst na verkoop.

Wel-zijn door deskundig advies.

Nirwana is een raakvlak tussen ergonomie en ecologie, een totaalconcept voor gezond liggen, zitten en wonen. Al onze producten zijn op basis van natuurlijk, niet -toxisch en niet vervuilend materiaal, maar toch mooi.

Sinds 1988 selecteert Nirwana, mens- en milieubewust, producten en oplossingen voor uw wel-zijn, met bijzondere aandacht voor uw rug. Als geen ander beschikt Nirwana over de producten, de mensen, de infrastructuur en de goesting om u en uw rug te verwennen en uw wel-zijn te bevorderen.

Natuurlijk wonen

Volhouten meubels, met kruidenolie veredeld waarbij natuur en design verenigd worden.

Ons gelijkvloers is één grote showroom voor Natuurlijk Wonen: natuurlijk geolied, volhouten, stijlvol meubilair uit Europees loofboom hout: els, beuk, eik, esdoorn, kers, notelaar, peer, olm.

Onze merken

Zitten: op kantoor en thuis

We zijn niet gemaakt om urenlang (stil) te zitten en toch doen we het vaak de hele dag. Onze stoelen zijn meer dan vier poten die u van de vloer houden. Ze nodigen de gebruiker uit tot beweging (dynamisch zitten) om doorbloeding te stimuleren, en ze laten toe om met een “open hoek” te zitten (hoek tussen romp en dijbeen is groter dan 90°; bekken kantelt; lumbale gedeelte van de rug zet zich in de natuurlijke kromming).

Relaxen

Onze eerste verdieping toont u meer dan 10 merken van zetelcomfort. De modellen gaan van klassiek tot meer design gericht, eventueel met natuurlijk gelooid leer of op maat gemaakt, mogelijk elektrisch aangestuurd, maar steeds zijn het staaltjes van ergonomisch wel-zijn.

Slapen

Onze slaapafdeling op de 2de verdieping is uitgerust met natuurlatex matrassen en dynamische lattenbodems of pocketveren systemen; alle systemen zijn individueel aanpasbaar. Ons bedlinnen bestaat uit natuurlijke materialen en het slaapkamer meubilair is een ecologisch hoogstandje, en daarbij ook nog eens bijzonder mooi.