Slapen

Over slapen en nachtrust valt heel veel te vertellen. Daarom ook dat een klant voor een slaapsysteem bij ons gemiddeld een paar uur doorbrengt op onze slaapafdeling. Hier gaan we het korter houden. Voor de essentie, ga naar “meer info”.

De essentie: wat ook uw dominante slaaphouding is (rug/zijlig of buiklig), een goed slaapsysteem geeft u ruimte waar nodig en steun waar nodig, om zodoende de natuurlijke vorm van uw wervelkolom te respecteren en aan drukverdeling te doen.

Omwille van de ongeëvenaarde puntelasticiteit van onze 98% natuurrubber matraskernen en onze persoonlijk instelbare lattenbodems en matraskernen, leggen we uw wervelkolom in de meest onbelaste natuurlijke houding. Wij kunnen dit zien, en u kan het voelen.

Nog even een paar anekdotische randbemerkingen:

  • 10 jaar geleden werden we vooral geconfronteerd met de algemene klacht: “ik heb een waterbed, wat een drama”;

  • De laatste jaren was een veel voorkomende vraag: “ik heb Tempur gekocht, maar ik denk dat het niet werkt …”;

  • Vandaag horen we meer en meer: “ik was jullie uit het oog verloren, heb 2 à 3 jaar geleden elders een nieuwe matras gekocht, maar die moet weg en hier ben ik dus terug …”

Goede raad: koop geen slaapmateriaal bij reuzen, koningen, boeren, Ik e.a., maar vertrouw uw slaapcomfort aan Nirwana toe.